HALBERG & FRIENDS
Lørdag 23. marts 2024

Magiske sange

Før og Nu

Lørdag 23. marts 2024
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 225 kr.

Medlem af Råstof 200 kr.

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er de sidste 10 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS.

De drager igen landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år - som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange.Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd - og 40 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften”, er han altså stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – Tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved…

I september 2022 udsendte Halberg & Friends debutalbummet “NU”.

Bandet udgav deres første sang "Godaften og Farvel" i 2019, og hver måned frem mod albumudgivelsen, udsendte bandet nye singler, som til sidst samledes på et helt album med i alt 14 numre.

Den første single ”Vores Tid” opnåede at blive det mest spillede nummer i 2022 på DR P5 ! "NU" er et album, der sætter den gode melodi i højsædet – som altid når der står Halbergs signatur på en sang. Live spillet i studiet med masser af spilleglæde.

Sangene strækker sig fra energiske pop/rock numre - over groovy medium tempo tracks med drys af blues guitar – til de smukke ballader. Alle melodierne er skrevet af Halberg, og teksterne af nye som gamle bekendtskaber/venner.

BANDET

Jette Schandorf (bas, kor) har i over 40 år været den kreative og dynamiske bund i Halberg’s sange – Scandorf's dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Halbergs guitar. Hun er en del af Poul Halberg Powertrio, hvor de bedste inspirationskilder fra ungdomsårene bliver hyldet – Cream, Hendrix osv.

Heidi Degn (vokal) fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar.

Gorm Bülow (keyboards) lægger med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed den harmoniske bund i Halberg & Friends.

Jesper Thomsen (trommer) er det nyest tilkomne medlem og tilfører en uudtømmelig energi og kreativitet til bandet med sin overlegne teknik og fantasifulde spil. Han er nok mest kendt fra sin plads ved trommerne i X-factor bandet – siden live koncerternes start.

Og står der Poul Halberg på plakaten, så er der selvfølgelig garanti for masser af god guitar.

Glæd Jer til et forrygende genhør!


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: