ALBERTE WINDING med band
Fredag 12. april 2024

UDSOLGT

Lyse nætter i en mørk tid

Fredag 12. april 2024

UDSOLGT

00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 225 kr.

Medlem af Råstof 200 kr.

En koncert med Alberte Winding er en mulighed for at opleve nogle af de mange højdepunkter fra en lang og poetisk musikalsk rejse.

Sammen med sit velspillende band tager Alberte Winding publikum med på en rundtur i et repertoire, der strækker sig fra store hits som “Lyse Nætter” og ”Tænder på et kys” over ”Fredes sang” og frem til de smukke numre fra hendes seneste album, “Marthas Vineyard”.

”Vi har prøvet at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Det er sange skrevet ud fra perioder med små børn og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne”, fortæller Alberte, som de fleste danskere er på fornavn med.

Med sin nærværende stemme og sine hverdagspoetiske tekster har Alberte rørt både børn og voksne i mere end 35 år.

Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter, men musikken har været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. - Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer.

Efter Albertes bogudgivelser, bestselleren “Kastevind” og efterfølgeren “Småt Brændbart”, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med sange fra det omfattende repertoire.

Aktuelt har hun udgivet en ny single “Pastel & Tyndt Papir”, som er forløberen for et nyt album.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: