Musik Midt i Aarup
Lørdag 27. juli 2024 fra kl. 13
Lørdag 27. juli 2024 fra kl. 13
00
dage
00
Timer
00
minutter

En-Dags Festival fyldt med Musik, Kunst og Oplevelser

Aarup byder igen i år velkommen til den årlige musikfestival, "Musik Midt i Aarup", der finder sted lørdag den 27. juli på Sanggaards Plads. Med en spændende blanding af musikalske talenter og kreative aktiviteter for både børn og voksne, lover dagen at være en festlig oplevelse for hele familien.

Børnebanditterne og Kunst på Grammofonplader

Festivalen starter med et festfyrværkeri af børneunderholdning kl. 13.00, når Børnebanditterne indtager scenen med deres energifyldte børnekoncert. Bandet, der består af farverige karakterer og sprudlende musik, vil få de yngste festivalgængere til at danse, synge og grine med deres sjove og fængende sange.

Efter koncerten er det tid til kreativ udfoldelse. De yngre generationer inviteres til Galleriet. Her kan de forvandle gamle grammofonplader og CD’er til kunstværker ved at male og dekorere dem på fantasifulde måder. Kunstforeningen Galleriet håber med dette tiltag også at få fat i de lidt større børn og unge mennesker.  Dette unikke kunstprojekt, der kombinerer fortidens musik med nutidens kreativitet, vil helt sikkert være en sjov og lærerig aktivitet uanset alder.

Mød de Talentfulde Kunstnere på Scenen

Fra kl. 14.00 går Daniel Jul solo på scenen. Daniel Jul, med sin alsidige musikalitet og dybe rødder i den danske musikscene, vil med sit autentiske udtryk og intense nærvær fange publikum fra første strofe.

Herefter følger en række andre talentfulde musikere:

Kl. 15.15 Hawk: En enestående solomusiker, der med sin dynamiske stemme og virtuose guitarspil skaber en magisk atmosfære på scenen. Hawk er kendt for sine intense og følelsesladede optrædener, der garanterer at efterlade et varigt indtryk hos publikum.

Kl. 16.30 Louise Juul: En erfaren sangerinde og sangskriver med et imponerende bagkatalog af originale sange og smukke melodier. Med sin dybe stemme og rørende tekster vil Louise Juul tage lytterne med på en følelsesmæssig rejse gennem livets store temaer.

Hyldest til The Boss

Kl. Ca. 18.00 Aftenen kulminerer med en hyldest til en af rockens største ikoner, Bruce Springsteen, leveret af The Boss Tribute Band. Forsangeren Michael Christensen, med sin dybe respekt og passion for Springsteens musik, vil sammen med det øvrige band skabe en autentisk og mindeværdig oplevelse for alle fans af "The Boss". Koncerten med The Boss forventes at vare ca. 2,5 timer med en indlagt pause.

Oplev Kunst, Musik og Sammenkomst

Udover de fantastiske musikalske optrædener vil festivalen også byde på en række andre aktiviteter og oplevelser. Galleriet vil være åbent hele dagen, hvor besøgende kan beundre og deltage i kunstprojekter. Der vil være mad- og drikkeboder, så festivalgængerne kan nyde lækkerierne fra lokale leverandører.

Musik Midt i Aarup er mere end bare en musikfestival. Det er en dag, hvor kultur, kunst og fællesskab forenes på tværs af generationer og interesser. Så tag familien med og lad jer fortrylle af den magi, der opstår, når musik og mennesker mødes midt i Aarup.


Musikalsk Program:

Musik Midt i Aarup