Støttegruppen

Råstof

Rabat på koncerter og mere


Råstof er en støttegruppe for foreningen "Musik På Industrien", der årligt afholder 20-25 koncerter med rytmisk musik på Kulturhuset Industrien i Aarup.

Alle medlemmer af "Musik På Industrien" arbejder ulønnet og i deres fritid. Via medlemskabet af Råstof støtter du økonomisk vores kulturelle aktiviteter på Industrien, og du er med til at sikre, at det kan lade sig gøre at afholde kulturelle arrangementer i en by som Aarup.

Du er via dit medlemskab med til at skabe mere liv og glæde i Aarup.og du er med til at sætte Aarup på Fyns kulturelle landkort.


 

Samtidig får du selv kontante fordele, nemlig rabat på alle koncerter.

25 kr. i rabat på hver koncertbillet, du køber til dig selv. 

Derudover er der normalt 2 medlemskoncerter om året – hvor medlemmerne får en ekstraordinær rabat.

Medlemskabet er personligt og det betyder f. eks., at et par, der ønsker at gå til koncert sammen - med samme rabatmulighed - begge skal være medlem af Råstof. 

Medlemskab af Råstof - som følger kalenderåret - koster 100 kr. om året. Hvis du melder dig ind midt på året koster det 50 kr. - og derefter 100 kr. årligt. 

Når du er medlem af Råstof har du ingen forpligtelser. Dit medlemskab af Råstof kan betragtes som en slags passivt medlemskab af "Musik På Industrien".

Du har ikke stemmeret til noget. Du støtter os kun økonomisk.