JUNCKER med band
Onsdag 11. sept. 2024

 Evergreens og nye hits 

Onsdag 11. sept. 2024
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 200 kr.

Medlem af Råstof 175 kr.

Oplev den dygtige musiker og digter, Juncker, med band, i en uforglemmelig koncertoplevelse. Juncker er kendt for sin skarpsindige poesi, musikalske nysgerrighed og evnen til at berøre lytteren på et dybt plan. Han har netop udgivet det anmelderroste album 'Nattergalen Findes' og har gennem årene leveret hits som 'Havana' og 'Mogens og Karen'. Med over 148.000 månedlige lyttere på Spotify er Juncker fortsat et ikon inden for dansk musik. Oplev en aften med velkendte evergreens og nye hits - sikr dig billetter nu!

I 2022 tog Juncker det modige skridt at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med nummeret 'Kommet For At Blive', hvilket yderligere bidrog til hans stigende popularitet. Senest i 2021 udgav han albummet ”Længere Nede Ad Vejen”, efterfulgt af en LIVE tour. Albummet indeholder både velkendte hits som 'Wallenberg' og 'Udover Brønshøj' samt nye sange, herunder samarbejdet med Andreas Odbjerg i nummeret ’Evigheden Mellem Os’.

Anmeldere har rost Juncker for hans tidligere album, GLOBUS NV (2018), og kaldt det blandt andet ”hans mest helstøbte album” (GAFFA, 5***** stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren” (Fyens.dk, 5***** stjerner).

Nu har du igen mulighed for at opleve Juncker live, med en sætliste fyldt med evergreens og nye hits – og nu også med en DMGP-sang på programmet.

Sikr dig billetter til en aften fyldt med musikalsk magi og emotionelle øjeblikke!



Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Artist links: