NELLO AND THE HELPING HAND BLUES BAND
Fredag 20. sept. 2024

Få en ordentlig én på

blues-opleveren

Fredag 20. sept. 2024
00
dage
00
Timer
00
minutter

Billetpris175 kr.

Medlem af Råstof 150 kr.

I efteråret 2020 sprang Niels Nello Mogensen ud som frontman og forsanger for sit eget blues-band. Det er siden blevet til mere end 40 koncerter og begejstringen og flotte ord regner ned over orkesteret! 

Det blev også til en nominering til DMA - blues live prisen i 2023.

Det varierede repertoire er blues i diverse afskygninger, med flere egne kompositioner, men mange af numrene bliver leveret med et twist. Det virker og det er friskt og nyt at høre! Det gjorde koncertoplevelsen både sjov, vital og interessant. Og Niels Nello Mogensen optrådte som en både karismatisk og gennemtrængende bluessanger! – og en glimrende entertainer!

Ronni Boysen, guitar: Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og har arbejdetfast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters), med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Mads D. Andersen, trommer: Mads turnerede som 21-årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Siden med både danske og udenlandske kunstnere, bl. a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, og udenlandske Alan Haynes, Tony Vega og Kai Strauss.

Rasmus Stenholm, orgel:En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene. Rasmus’ eksplosive, virile og virtuose spil tager folk med storm. Fast mand i Grarup Allstars. Har arbejdet og turneret med folk som Henning Stærk, Rock Nalle, Kenn Lending, Sinne Eeg og Jesper Thilo. Tre solo udgivelser.

Niels Nello Mogensen, bas og vokal:Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Siden 1996 og stadig fast mand hos Johnny Madsen. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Nello har booket og turnéret med stort set alle på de danske scener og med amerikanske blues navne som Blue Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist SOME