CHRIS GREY & THE BLUESPAND
Lørdag 5. okt. 2024

Blues og Funk i Perfekt Harmoni

Lørdag 5. okt. 2024
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 200 kr.

Medlem af Råstof 175 kr.

Blues og Funk i Perfekt Harmoni

Dyk ned i en verden af hæsblæsende blues og funky rytmer med Chris Grey & The BlueSpand! Dette internationalt anerkendte live-band er kendt for at levere koncerter, der sætter gang i publikum og har gjort dem til nominerede til prestigefyldte priser som Odense Live Prisen (2019) og DMA Blues (2022) i kategorien "Årets Live Navn."

Med et imponerende CV, der inkluderer danske og udenlandske koncerter samt headlining på internationale festivaler ved siden af navne som Simple Minds, er Chris Grey & The BlueSpand klar til at indtage scenen med et spritnyt album, "Funk the Mall."

Om "Funk the Mall":

Dette friske album tager fat i hverdagens almindelige begivenheder, leveret med overflod af humor og et realitetstjek. Bandet udforsker alt fra hundeluftning og indkøbsture i storcenteret til mere alvorlige emner som tidspres og samfundsanalyser, alt indhyllet i bluesens moderne og funky lyd.

Bandets Unikke Stil:

Chris Grey & The BlueSpand leverer blues i en moderne udgave og blander elementer fra soul, funk, R&B og meget mere for at skabe en lyd, der rammer publikums hjerter. Med deres opstart i 2011 har bandet skabt sig et navn på den danske bluesscene og formår at skabe en musikalsk oplevelse, der fænger både i ind- og udland.

Fra deres debutalbum "Lotta Love" (2014) med deltagelse af den tyske Grammy-vindende sanger og saxofonist Tommy Schneller til virale musikvideoer som "Grab'em by the Elbow" og "Mammas Mammalaid," har Chris Grey & The BlueSpand etableret en solid fanbase og en engagerende tilstedeværelse på sociale medier.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: