Paul Eastham & Finlay Wells
Fredag 25. oktober 2024

MEDLEMSKONCERT

50 kr. rabat til Råstofmedlemmer

00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 175 kr.

Medlem af Råstof 125 kr.

Tag med os til en uforglemmelig aften med Paul Eastham, en alsidig pianist, komponist, sanger/sangskriver og frontmand for et anerkendt turnerende rockband. Født i Stockport, Storbritannien, i juli 1981, bringer Paul en rig musikalsk baggrund præget af klassisk klaver, takket være hans mentor Howard Morgan, der selv blev påvirket af den legendariske ungarske pianist, Louis Kentner.

Selvom Paul begyndte sin rejse med klassisk musik, kastede han sig ud i sangskrivning og komponering som 18-årig. Denne beslutning åbnede døre til en række oplevelser, herunder produktion af musik og samarbejde med fremadstormende kunstnere som Duffy. I 2007 grundlagde Paul det keltiske rockband 'Coast', hvilket markerede begyndelsen på hans internationale scenetilstedeværelse. Han har delt scenen med prominente kunstnere som Bryan Adams, Paul Brady og The Kaiser Chiefs på tværs af Europa og USA.

Pauls musikalske palet er alsidig og trækker på indflydelser fra hans opvækst på De Ydre Hebrider og hans oplevelser på tværs af forskellige kulturer. Hans kompositioner fletter ofte keltiske melodier sammen med andre genrer, hvilket viser hans unikke musikalske identitet.

Sammen med Paul på scenen er Finlay Wells, en talentfuld musiker kendt for sine exceptionelle færdigheder og følelsesladede optrædener. Sammen lover de en aften fyldt med fængslende melodier og uforglemmelige præstationer.

Efter mange albums og internationale turnéer som forfattere, producere, stemmen og guitaristen fra COAST, fortsætter Paul Eastham & Finlay Wells med at formidle ny musikalsk komposition i form af en duet. Mens deres sangskrivning forbliver forankret i historie og refleksioner af mennesker og sted, fortsætter de med at udvikle deres produktionslydbillede og liveoptrædener til at være både dynamiske og energiske, men alligevel hyggelige og intime. Deres turné i 2024 byder på nyt materiale - endnu ikke udgivet, klassiske COAST-numre og repertoire fra deres solokarriere.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Paul Eastham & Finlay Wells live i koncert, mens de fortryller publikum med deres musikalske kunnen og hjertevarme præstationer.

MEDLEMSKONCERT. Det betyder medlemmer af støttegruppen Råstof får 50 kr. i rabat.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Paul Eastham & Finley Wells

Artist links: