AURA med sit livehold
Lørdag 9. nov 2024
Aura Logo
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 275 kr.

Medlem af Råstof 250 kr.

Med sit fantastiske livehold er AURA tilbage på de Danske scener. Med alle de store verdenshits som ‘Geronimo,’ ‘Song For Sophie,’ ‘In Love With The World’ og ny-klassikerene ”Mirrorball of Hope” og ‘Marry Me,’ indtager hun endnu engang rollen som ”Den store hitmager med den magiske stemme”.

2023 blev skudt i gang med et brag, da Aura spillede live på Brandenburger Tor nytårsaften på landsdækkende Tysk TV. Efterfølgende er hun, sammen med Anastacia og Toto, med i et fantastisk line up, som hen over vinteren spiller 16 udsolgte Arena koncerter i Tyskland. 

I 2024 deltager Aura i Dansk Melodi Grandprix med sangen ”Mirrorball of Hope”.

 “Mirrorball of Hope’ kom til mig tre uger efter, jeg havde født min datter, og udsprang af en følelse af at have fået helt nye øjne på verden”, fortæller Aura, som blev mor sidste sommer. Sangen hun stiller op med i den traditionsrige konkurrence er en euforisk pop-drøm, som handler om “at holde fast i sin autenticitet, mens man står i orkanens øje og pludselig ser alting i et nyt lys”. 

I efteråret 2024 drager Aura ud på de danske og tyske landeveje med en kombination af hendes største hits, nye klassikere og en favnfuld helt nye sange…og en kæmpe Mirrorball of Hope. 


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Aura

Artist links: