A CIRCLE OF FRIENDS
Fredag 15. nov. 2024

Alex Nyborg Madsen

& A Circle Of Friends

00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 225 kr.

Medlem af Råstof 200 kr.

Dette bandnavn indfanger på særegen vis den stemning, der udfolder sig i dine ører, når A Circle Of Friends sætter gang i festen - fordybelse og optimisme.

A Circle Of Friends blev introduceret til hinanden fra forskellige baggrunde, men deres primære forbindelse var kærligheden til organisk, håndlavet musik, fortællende sangskrivning, subtile vokalharmonier og den direkte kommunikation indlejret i americana-genren.

Gennem de seneste år har A Circle Of Friends opbygget et solidt ry på den danske livescene, hvor de har optjent bred respekt for deres ærlige og sympatiske tilgang til kunsten at formidle musik. Deres musik inviterer til bevægelse, både for krop og sind. Bandet har allerede udgivet personlige fortolkninger af andres sange, der smukt afspejler deres levende tilgang til musikken som en evigt pulserende organisme. Mens de amerikanske rødder er en primær inspirationskilde, udspringer de danske rødder også utvivlsomt i bandets kreative grundlag.

A Circle Of Friends forener naturligt rollen som et kommende talent med en baggrund præget af års erfaring. Forsangeren Alex Nyborg Madsen, en velkendt dansk sanger og radiovært, har samlet et hold unge musikere, der deler hans dybe kærlighed til country og folkemusik samt akustiske strengeinstrumenter.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: